1Ben je op zoek naar de ideale tv ervaring dan moet je dit stukje echt lezen. Vorige week heb ik de Amiko voor mijn vriend gekocht, omdat hij het heel leuk vind om films te kijken in de beste kwaliteit. Vandaar dat ik deze videorecorder voor hem gekocht heb. Deze recorder heeft de meeste films online staan zo hoef je je nooit te vervelen op een avondje. De kwaliteit van het product is waanzinnig goed en ik kan er geen slechte woorden over kwijt. Ben jij een film liefhebber dan raad ik je het zeker aan om eens te kijken of dit apparaat niet geschikt is voor bij je thuis!

Wat kan je er allemaal mee!

De Amiko satelliet ontvanger is uitgerust met een full HD progamma. Er zit een nieuw ontworpen afstandsbediening bij die uw het gemak geeft om te genieten van ontelbare Televisie en radio zenders.Als uw een harde schijf aansluit verandert uw ontvanger in een persoonlijke videorecorder dus jullie missen nooit meer de favoriete televisie progamma’s. Je kan dus heel erg veel kanten op met dit systeem! Het is nu al een tijdje op de markt en er wordt nou al veel over gesproken! Ben je benieuw dan zou ik zeggen dat je gewoon eens op de website zou moeten kijken!