Dankzij de juiste E Liquid doe ik mee aan stoptober! Dit is een initiatief waarbij zij zoveel mogelijk mensen laten stoppen met roken. Hier kun jij je voor aanmelden om nog mee te doen. Bovendien gaat het om jouw eigen lichaam welke jij gezonde input geeft!

E Liquid

Nu lijkt het stoppen met roken een lastige karwei om het waar te maken. Echter kun je met de juiste E Liquid ervoor zorgen dat het stoppen erg goed zal verlopen. Hierdoor raad ik je aan om eens op de website van ea-sigaret.nl te kijken. Bij dit bedrijf vindt jij namelijk de juiste tools om het stoppen te realiseren! Bovendien hanteert dit bedrijf aantrekkelijke lage kosten. Zo is het voor een ieder zijn budget gemakkelijk om over te stappen op de elektrische variant.

Welke E Liquid is nu geschikt om te gebruiken?

EA SigaretNu is het natuurlijk te begrijpen dat een ieder verschilt qua smaak. De een houdt ervan om de smaak van aardbeien te mogen proeven en de ander gaat weer liever voor de framboos. Enfin, bij dit bedrijf vind je enorm veel keuze in het assortiment. Zo kun je een proefpakket bestellen die voorzien is van vele smaakjes. Persoonlijk ben ik zeer te spreken over dit bedrijf. Zij hebben mij namelijk geholpen om op 1 oktober te stoppen met roken. Dit wilde ik al een langere tijd realiseren, alleen wist ik niet goed hoe. Nadat ik het bericht op Facebook voorbij zag komen van mensen die meededen aan stoptober wist ik het zeker, hier ga ik aan mee doen! Ik heb mijzelf ingeschreven en in de tussentijd ben ik op het internet gaan zoeken naar een elektrische sigaret. Op 30 september heb ik mijn laatste gewone sigaret gerookt en daarna ben ik gaan slapen. Zo stond ik op 1 oktober op en ben ik direct gebruik gaan maken van de elektrische variant. In het begin is het even wennen, maar ik blijf volhouden!